هندبوک خواص حلالهای آلی (Handbook of Organic Solvent Properties) نوشته Ian M. Smallwood شامل ویژگیهای ۷۲ تا از پرکاربردترین حلالها است. این کتاب به یک منبع مرجع کامل برای شیمیستهای صنعتی شناخته شده است. ویژگیهای مورد بررسی شامل پاسخ به سوالات اساسی مانند: حلال چه خواصی دارد؟ آیا به کاربر آسیب میزند؟ آیا هوا را آلوده میکند؟ آیا آسان برای استفاده است؟ آیا آب را آلوده میکند؟ آیا قابل بازیافت یا احتراق است؟ این همه عواملی هستند که باید در مراحل ابتدایی انتخاب حلال برای یک محصول یا فرایند جدید مدنظر قرار گیرد.
این کتاب مجموعه از ویژگیهای فیزیکی حلالهای پرکاربرد، رفتار آنها در محیط و خطرات بهداشتی و احتراق آنها است.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.