کتاب طراحی محصول و فرمولاسیون محصولات ژل و خمیر شکل، زنجیره ارزش کامل از نیازها و خواص محصول تا فناوریها و تجهیزات فرآیندی و کاربردهای واقعی در این زمینه را پوشش میدهد و یک نمای کامل از موضوع را ارائه میدهد. ویراستاران و اکثر نویسندگان این کتاب اعضای اتحادیه اروپایی مهندسی شیمی هستند و تجربههای فراوانی در حوزه دانشگاهی و صنعت دارند. بنابراین، این حوزه چندجانبه از زوایای مختلف مانند، تکنیکهای جدید اندازهگیری و شناساسس، و کاربردهای متعدد از صنعت آرایشی تا صنعت غذا مورد بررسی قرار میگیرد.
استفاده از این کتاب به مهندسان فرآیند، داروسازها، شیمیدانان صنعتی و کسانی که در صنایع دارویی، غذایی، آرایشی و رنگهای صنعتی فعالیت میکنند، توصیه میشود.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.